Agenda

Agenda & ondernemers sessies

OOvB Ondernemerssessie 17 juni 2019

Kansen. Veranderingen. Ambitie. Waar sta jij over 5 jaar?

Maandag 17 juni 2019

Of het nu gaat om internationale thema’s als de gevolgen van de Brexit, de oplopende spanningen tussen China en Amerika, zaken als de toenemende macht van online platforms of de effecten van het klimaatakkoord, de tijd dat je als MKB ondernemer je schouders kon ophalen en doorgaan, is voorbij. Maatschappelijke en economische veranderingen hebben namelijk ook een stevige impact op kleinere bedrijven.

Maar, misschien nog wel meer dan alle ontwikkelingen, gaat het om jou als ondernemer. Wat zijn jouw doelen en plannen? Hoe blijf je aantrekkelijk voor klanten, én voor medewerkers? Hoe zorg jij ervoor dat jouw ambitie wordt gerealiseerd?

Tijdens deze OOvB Ondernemerssessie, met als thema “Waar sta jij over 5 jaar”, gaat Jeroen van Boekel (vennoot OOvB) in op de strategische uitdagingen waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Uitgaande van de kansen en mogelijkheden in de markt én van je eigen ondernemersambitie. Dit doet hij samen met twee bijzondere ondernemers die hun ambitie en plan van aanpak op enthousiaste wijze met ons willen delen.

Charles Veerkamp – Roompot Vakantiepark Schaijk
Charles is een jonge ondernemer. Hij heeft het familievakantiepark van zijn ouders omgetoverd tot een modern vakantiepark waarbij de traditionele caravan plaats heeft gemaakt voor een eigentijdse vakantiewoning.

Marijntje van Benthum – Van Eigen Deeg
Na een universitaire studie Letteren en een baan in de online marketing, besloot Marijntje te kiezen voor een passie die ze als bakkersdochter van huis uit heeft meegekregen; het opzetten van een ambachtelijke koekjesbakkerij. Nu liggen haar producten bij Jumbo Supermarkten.

 Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn op deze bijzondere OOvB Ondernemerssessie en inspiratie te vinden voor de vraag “Waar sta ik over 5 jaar als ondernemer?”

Locatie
Roompot Vakantiepark Schaijk, Hermanusweg 4 Schaijk

Programma 
19.00 uur – Rondleiding Vakantiepark (optioneel)
19.30 uur – Ontvangst
20.00 uur – Welkom door Jeroen van Boekel
20.10 uur – Van droom naar nieuw vakantiepark – Charles Veerkamp
20.45 uur – Van koekje naar een echt bedrijf – Marijntje van Benthum
21.30 uur – Netwerkborrel

Wij moedigen u aan om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en kansen in uw vak. Uw komst wordt daarom erg op prijs gesteld.

Deelname aan deze OOvB Ondernemerssessie is gratis en aanmelden verplicht, dit kan door onderstaand formulier in te vullen. Wilt u komen met een kennis of bevriend ondernemer? Dat kan uiteraard, hij of zij is van harte welkom u te vergezellen! Geef zijn of haar gegevens aan ons door bij uw inschrijving en wij reserveren een extra plaats.

Tip! Om 19.00 uur kunt u deelnemen aan een rondleiding door het splinternieuwe vakantiepark. Wilt u van deze unieke mogelijkheid gebruikmaken? Geef het bij uw inschrijving direct even aan ons door zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Naar volledige agenda
Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief