Agenda

Agenda & ondernemers sessies

OOvB Ondernemerssessie "Krappe arbeidsmarkt en toch groeien?"

Wat kun je doen om de juiste mensen aan boord te krijgen en te houden?

Donderdag 13 december 2018

Hoe realiseer je groei met een krapte op de arbeidsmarkt?

Je bent als onderneming zo goed als je mensen. Juist daarom is het vandaag de dag een uitdagende tijd voor groeiende ondernemingen. Want waar haal je de medewerkers vandaan die nodig zijn om aan de toenemende vraag van klanten te voldoen?

Tijdens deze OOvB Ondernemerssessie gaan we in op een aantal trends en geven we het woord aan 2 aansprekende ondernemers die in hun bedrijven dagelijks worstelen om de juiste medewerkers te vinden, te behouden … en te laten ontwikkelen.

Koos Spierings – Spierings Mobile Cranes B.V. Oss
Spierings Mobile Cranes B.V. is een begrip in de wereld van bouw en constructie. Met ruim 340 medewerkers worden de meest innovatieve mobiele torenkranen ontwikkeld en geproduceerd. Om aan de wereldwijde vraag te kunnen voldoen is Spierings Mobile Cranes B.V. continu op zoek naar geschikte medewerkers. Daarvoor worden creatieve manieren ingezet.  Koos Spierings – DGA en commercieel directeur – vertelt er over tijdens deze OOvB Ondernemerssessie.

Jos van Doren – Van Doren Engineers Boekel
Van Doren Engineers is uitgegroeid tot een internationale technische installateur voor de industrie. Inmiddels telt het bedrijf ruim 300 medewerkers. Door de snelle technische ontwikkelingen worden hoge eisen gesteld aan het kennisniveau van de Van Doren ingenieurs. Hoe Jos van Doren – CEO – hiermee omgaat vertelt hij tijdens deze OOvB Ondernemerssessie.

Locatie: The Duke (Slotenseweg 11, 5388RC Nistelrode)

Programma:
19.30 uur Ontvangst
20.00 uur Aanvang en opening
20.10 uur Gastsprekers Koos Spierings en Jos van Doren
21.30 uur Hapje en drankje

Deelname is gratis en aanmelden verplicht maar heel eenvoudig via het formulier op deze pagina.

Wij stellen het erg op prijs als u gast wilt zijn tijdens deze OOvB Ondernemerssessie. U zult er zeker door geïnspireerd worden!

Wilt u een introducee meenemen? Dat kan uiteraard! Geef bij uw inschrijving de gegevens van uw introducee aan ons door en wij reserveren een extra plaats.

Graag tot ziens op 13 december bij The Duke in Nistelrode!

Naar volledige agenda
Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief