Blog

Blog

Onze Blogcategorieën:

Vitale medewerkers? De fiscus betaalt mee!

Donderdag 14 maart 2019

Als ondernemer hecht u er natuurlijk veel waarde aan dat u beschikt over gezonde en vitale medewerkers. Daarnaast doet u er alles aan om ook zelf zo fit en gezond mogelijk te blijven. De fiscus draagt hier soms ook een steentje aan bij.  Jeroen van Boekel, fiscalist bij de vestigingen Wijchen, Boekel en Heesch schrijft erover in zijn blog.

Meer weten of reageren
Jeroen van Boekel

Vennoot

Schuld aan uw B.V.? DGA's opgelet!

Vrijdag 02 november 2018

Rob Siroen, fiscalist bij de vestigingen Heesch en Cuijk, geeft een vervolg aan de blog van zijn collega Jeroen van Boekel die eerder al schreef over de sigaar uit eigen doos voor de ondernemer met schuld aan B.V.

Meer weten of reageren
Rob Siroen

Werkzaam sinds 2013 bij vestiging Cuijk en Heesch

Ondernemer met schuld aan eigen BV krijgt sigaar uit eigen doos

Donderdag 27 september 2018

Bij het presenteren van de plannen van ons kabinet voor 2019 vond onze fiscalist, Jeroen van Boekel, deze plannen vriendelijk voor het midden- en kleinbedrijf. Tot hij de kleine lettertjes las.....

Meer weten of reageren
Jeroen van Boekel

Vennoot

Verkoop van bouwkavels

Vrijdag 03 augustus 2018

Cor van den Broek, werkzaam bij de vestiging Wanroij, verdiept zich met dit warme weer in de verkoop van bouwkavels. Welke tarieven gelden ook al weer? 6% overdrachtsbelasting? Of toch 2%? Of gelden deze tarieven als je ondernemer bent of particulier? Benieuwd naar zijn antwoorden? Pak een glas lekker koud water en lees zijn blog!

Meer weten of reageren
Cor van den Broek

Werkzaam sinds 2015 bij vestiging Wanroij

Eindejaarsbonus voor de DGA?!

Donderdag 14 december 2017

U heeft waarschijnlijk wel aan een extraatje voor uw werknemers gedacht, zo aan het einde van het jaar. Maar weet u als DGA'er dat u ook een extraatje aan uzelf kunt toekennen? Ja, maar hoe dan? Erik Verkuijlen, werkzaam op de vestiging in Wanroij, vertelt dit in zijn blog.

Meer weten of reageren
Erik Verkuijlen
Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief