Blog

Blog

Onze Blogcategorieën:

"Banken financieren bijna niets". Jawel hoor, maar niet alles!

Donderdag 31 januari 2019

Het eerste blogkindje van onze kersverse Corporate Finance blogger, Joop Verbruggen, is geboren. In zijn blog schrijft hij over alternatieve financieringsmogelijkheden. Het kan namelijk zo maar zijn dat de bank een streep door de verwachte financiering zet. Een paar tips en trics van onze specialist waar u op moet letten bij het indienen van een financieringsaanvraag om de slagingskans aanmerkelijk te vergroten.

Meer weten of reageren
Joop Verbruggen

Werkzaam sinds 2015 bij vestiging Cuijk

Hulp bij financiering

Donderdag 04 mei 2017

Een accountant maakt niet alleen uw jaarrekening of zorgt ervoor dat de cijfers op de juiste manier verwerkt worden. Nee, een accountant kan zoveel meer! Heeft u advies nodig over een financieringsvraagstuk, nu of in de toekomst? Wij, van OOvB, kunnen door onze jarenlange ervaring en know-how passende oplossingen voor u bieden. Zodat we, samen met u, de juiste keuzes maken. Pim van Diepenbeek, werkzaam bij de vestiging Cuijk blogt over de hulp die accountants kunnen bieden bij (gecompliceerde) financieringen.

Meer weten of reageren
Pim van Diepenbeek

werkzaam sinds 2010 bij vestiging Cuijk

Wat doe je met je spaargeld?

Donderdag 25 februari 2016

Pim van Diepenbeek, werkzaam op de vestiging in Cuijk, vraagt zich terecht af wat te doen met je (spaar)geld gezien de huidige rente. Lees in zijn blog wat de alternatieven zijn als je een hoger rendement wilt behalen dan de rente-inkomsten.

Meer weten of reageren
Pim van Diepenbeek

werkzaam sinds 2010 bij vestiging Cuijk

Crowdfunding; wat is het precies?

Donderdag 22 oktober 2015

Crowdfunding. U heeft er vast en zeker al iets over gehoord. Maar wat is Crowdfunding precies? Franklin van de Langenberg, accountant op onze vestiging Wanroij, is in de materie gedoken. Crowdfunding is met een grote groep mensen (‘de crowd’) een financiering mogelijk maken, een alternatieve wijze om een financieringsbehoefte in te vullen. Zonder bemiddeling van financiële intermediairs, maar door middel van direct contact tussen investeerders en ondernemers.

Meer weten of reageren
Franklin van de Langenberg

Werkzaam sinds 2011 bij vestiging Wanroij

Stapelfinanciering wat is het precies?

Donderdag 11 juni 2015

Feitelijk is stapelfinanciering niets anders dan het op elkaar stapelen van verschillende vormen van financiering om te voorzien in de financieringsbehoefte van uw onderneming. Franklin van de Langenberg bespreekt de  mogelijkheden hiervan in zijn blog.

Meer weten of reageren
Franklin van de Langenberg

Werkzaam sinds 2011 bij vestiging Wanroij

Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief