Blog

Blog

Onze Blogcategorieën:

Let goed op juiste facturering

Donderdag 25 januari 2018

Facturering van bedrijven onderling niet zo belangrijk omdat de omzetbelasting neutraal werkt? Pas op; dit is niet helemaal waar. Integendeel, Cor van den Broek werkzaam op de vestiging in Wanroij, schrijft in zijn blog waarom dit bij een "fiscale eenheid btw" een stuk complexer kan liggen.

Meer weten of reageren
Cor van den Broek

Werkzaam sinds 2015 bij vestiging Wanroij

Achterstand met betalen facturen? Let op BTW verrekening!

Donderdag 26 januari 2017

Jeroen van Boekel, werkzaam in Heesch en Wijchen, laat u weten in zijn blog dat de termijn voor het terug te betalen of terug te vorderen BTW-bedrag gewijzigd is naar 1 jaar.

Meer weten of reageren
Jeroen van Boekel

Vennoot

De financiƫle administratie digitaal, en snel!

Donderdag 15 december 2016

Volgens Pim van Diepenbeek, werkzaam bij de vestiging Cuijk, is het overtypen van bankafschriften om vervolgens in de administratie te verwerken voorgoed voorbij. Gelukkig maar, want het verwerken van de financiële administratie was nogal arbeidsintensief. Het proces verloopt nu (bijna) automatisch. Hoe OOvB ermee omgaat leest u in deze blog!

Meer weten of reageren
Pim van Diepenbeek

werkzaam sinds 2010 bij vestiging Cuijk

Speciale vereisten voor digitaal factureren

Vrijdag 10 juli 2015

Digitaal factureren klinkt tegenwoordig steeds bekender in iedermans oren. Aan welke eisen moeten je digitale facturen voldoen? Pim van Diepenbeek, accountant bij OOvB, heeft het voor u op een rijtje gezet.

Meer weten of reageren
Pim van Diepenbeek

werkzaam sinds 2010 bij vestiging Cuijk

Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief