Blog

Blog

Onze Blogcategorieën:

Belastingrente: rente of boete?

Donderdag 30 augustus 2018

Onze fiscaliste Wendy Sanders, werkzaam bij de vestiging in Cuijk, borduurt door op de blog van Jeroen van Boekel die eerder dit jaar gepubliceerd is over de bijzondere renteregels.

Meer weten of reageren
Wendy Sanders

Werkzaam sinds 2006 bij de vestiging Cuijk

De aangifte inkomstenbelasting: simpel toch?

Donderdag 26 april 2018

Wendy Sanders, fiscalist bij de vestiging Cuijk, is voor het eerst in de digitale pen geklommen om een blog te schrijven voor OOvB. Het is tijd om aangifte te doen van de inkomstenbelasting 2017. Of beter gezegd, u heeft nog maar 5 dagen de tijd om de aangifte inkomstenbelasting in te dienen. Gelukkig is het indienen van de aangifte tegenwoordig (een vervelende) maar simpele handeling, toch? Lees in deze blog wat Wendy u hierover te vertellen heeft.

Meer weten of reageren
Wendy Sanders

Werkzaam sinds 2006 bij de vestiging Cuijk

Maart: Aangiftetijd, maar hoe lang nog?

Donderdag 02 maart 2017

De carnaval is voorbij, de deadline 1 mei komt alweer dichterbij. Erik Verkuijlen, werkzaam op de vestiging Wanroij, is druk bezig met de aangiften 2016. Waar u voorheen tot 1 april de tijd had om uw aangifte in te dienen, is deze termijn inmiddels alweer enige jaren met een maand verlengd tot 1 mei.

Meer weten of reageren
Erik Verkuijlen

De WOZ-waarde beïnvloedt ook uw financiële situatie!

Donderdag 03 maart 2016

Waarschijnlijk heeft u de WOZ-beschikking ook al op uw deurmat gevonden. Erik Verkuijlen, werkzaam op de vestiging in Wanroij, schrijft in zijn blog waarom u deze beschikking eens goed bekijkt, voordat u deze opbergt in uw administratie.

Meer weten of reageren
Erik Verkuijlen

Investeringsplannen? Een juiste timing kan u veel belasting besparen!

Donderdag 26 november 2015

Jeroen van Boekel, werkzaam op de vestigingen Wijchen en Nistelrode, legt u in zijn blog uit waarom de timing van investeringen essentieel kan zijn als u de maximale belastingaftrek wilt verkrijgen.

Meer weten of reageren
Jeroen van Boekel

Vennoot

Belastingaangifte? Doe het op tijd!

Woensdag 21 januari 2015

Als ondernemer bent u verplicht jaarlijks uw belastingaangifte te doen. En hoewel de meeste ondernemers goed weten dat er een strikte einddatum is voor indiening van deze aangifte, komt het nog altijd voor dat belastingaangiftes te laat worden ingediend.

OOvB vennoot en fiscalist Jeroen van Boekel roept u op om op tijd te zijn. Lees meer...

Meer weten of reageren
Jeroen van Boekel

Vennoot

Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief