Blog

Blog

Onze Blogcategorieën:

Help! Ik heb een pensioengat!

Vrijdag 26 oktober 2018

Pim van Diepenbeek, accountant op de vestiging in Cuijk duikt in de pensioenmaterie. Als je in loondienst bent hoef je meestal niet na te denken over je pensioenvoorziening. Over het algemeen is er een pensioenregeling vanuit de werkgever en de inleg wordt automatisch ingehouden van je loon. Voor een ondernemer is dat anders; die moet het zelf regelen.

Meer weten of reageren
Pim van Diepenbeek

werkzaam sinds 2010 bij vestiging Cuijk

Pensioen in eigen beheer: en nu?

Donderdag 06 april 2017

Collega Erik Verkuijlen schreef vorig jaar een blog over het DGA-pensioen: Uitfasering DGA-pensioen: “De soap duurt voort”. Jeroen van Boekel, werkzaam op de vestigingen Wijchen en Heesch, heeft deze soap "Pensioen in eigen beheer" opgepakt en verwerkt in zijn blog.

Meer weten of reageren
Jeroen van Boekel

Vennoot

Uitfasering DGA-pensioen: “De soap duurt voort”

Donderdag 22 december 2016

Exact een jaar geleden heeft Erik Verkuijlen, fiscalist bij de vestiging Wanroij, u geïnformeerd over het naderende einde van de opbouw van pensioen in eigen beheer door de DGA. Inmiddels is er een jaar verstreken, wat is er in de tussentijd gebeurd?

Meer weten of reageren
Erik Verkuijlen

Prinsjesdag en de rijksbegroting?

Vrijdag 23 september 2016

Franklin van de Langenberg, werkzaam op kantoor Wanroij, heeft uiteraard voor de buis gezeten om Prinsjesdag 2016 niet te missen. Een logische volgende stap is dan ook zijn blog van deze week, met als titel 'Prinsjesdag en de rijksbegroting'.

Meer weten of reageren
Franklin van de Langenberg

Werkzaam sinds 2011 bij vestiging Wanroij

“Pensioen bij de eigen B.V. een "(never) ending story?”

Donderdag 24 december 2015

Het pensioen is een veel beschreven onderwerp. Ook Erik Verkuijlen, Register Belastingadviseur bij kantoor Wanroij, wil graag iets kwijt over het pensioen. Hij vraagt zich af of het pensioen in eigen beheer door de DGA een "(never) ending story" is.

Meer weten of reageren
Erik Verkuijlen

Vergeet uw pensioen niet!

Maandag 20 juli 2015

Bent u nog steeds van mening dat uw onderneming uw pensioen is? Fiscalist Jeroen van Boekel opent uw ogen met zijn blog over het realiseren van het pensioen middels verschillende alternatieven of een combinatie hiervan.

Meer weten of reageren
Jeroen van Boekel

Vennoot

Doorwerken na pensioen?

Donderdag 05 maart 2015

Onze overheid stimuleert langer werken. Zelfs tot na de pensioengerechtigde leeftijd. OOvB jurist Robert Vredeveldt gaat in op de veranderingen in de Wet Werk en Zekerheid waardoor het in dienst hebben van een pensioengerechtigde medewerker aantrekkelijk kan zijn.

Meer weten of reageren
Robert Vredeveldt
Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief