Blog

Blog

Onze Blogcategorieën:

Wat doe je met je spaargeld?

Donderdag 25 februari 2016

Pim van Diepenbeek, werkzaam op de vestiging in Cuijk, vraagt zich terecht af wat te doen met je (spaar)geld gezien de huidige rente. Lees in zijn blog wat de alternatieven zijn als je een hoger rendement wilt behalen dan de rente-inkomsten.

Meer weten of reageren
Pim van Diepenbeek

werkzaam sinds 2010 bij vestiging Cuijk

Spaartaks zorgt voor run op BV's. Terecht?

Donderdag 01 oktober 2015

Het belastingplan om de Box III-heffing aan te passen leidde direct tot grote chocoladeletters. Fiscalisten vallen over elkaar heen om particulieren ‘de BV in te helpen’. Is dat terecht? Hoe zit het nu eigenlijk met die nieuwe spaartaks? Jeroen van Boekel geeft in zijn blog antwoorden op deze vragen en staat voor u klaar om, als het nodig is, te helpen met uw persoonlijke rekensom.

Meer weten of reageren
Jeroen van Boekel

Vennoot

Vergeet uw pensioen niet!

Maandag 20 juli 2015

Bent u nog steeds van mening dat uw onderneming uw pensioen is? Fiscalist Jeroen van Boekel opent uw ogen met zijn blog over het realiseren van het pensioen middels verschillende alternatieven of een combinatie hiervan.

Meer weten of reageren
Jeroen van Boekel

Vennoot

Spaartaks op de schop

Donderdag 28 mei 2015

De vermogensrendementsheffing, in een aantal media al omgedoopt tot spaartaks, gaat op de schop. Op Prinsjesdag moeten er voorstellen liggen voor een 'eerlijker' belasting op vermogen. Fiscalist Jeroen van Boekel zet uiteen hoe een nieuwe belasting op vermogen eruit zou kunnen zien.

Meer weten of reageren
Jeroen van Boekel

Vennoot

Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief