Blog

Blog

Onze Blogcategorieën:

Fosfaatrechten? Overleg met uw adviseur om de juiste weg te bewandelen!Donderdag 02 februari 2017

Kom ook naar de info-avond op 22 februari in ‘t wapen van Wanroij.

Na vele deadlines uit Den Haag over duidelijkheid m.b.t. fosfaatrechten lijkt het erop dat eind van deze week er meer duidelijk zal worden. Eindelijk, is de eerste gedachte.

Wat er precies duidelijk wordt is nog onzeker, maar het beste nieuws zou kunnen zijn dat Brussel groen licht geeft voor invoering van fosfaatrechten. Dan is het voor de sector duidelijk wat de nabije fosfaattoekomst in petto heeft.

De vervolgvraag die dan opkomt is: "Hoe dan verder?". Een vraag waarop niet zomaar een eenduidig antwoord gegeven kan worden. Het beste antwoord houdt namelijk rekening met uw financiële situatie, leeftijd, toekomstperspectief (opvolger wel of niet), eigen wensen etc. Voor een advies op maat raden wij u dan ook aan om niet te lang te wachten met het inschakelen van uw adviseur. Zeker ook omdat sommige trajecten een lange(re) voorbereiding eisen.

Om een voorschot te geven op de mogelijke beslissing, heeft OOvB adviseurs en accountant besloten om, samen met Agriteam Makelaars en Hekkelman advocaten en notarissen, een informatieve bijeenkomst voor rundveehouders in onze regio te organiseren.

U ontvangt hierover nog een uitnodiging, maar ik raad u aan om het alvast in uw agenda te zetten.

Datum: Woensdag 22-2-2017;
Locatie: 't wapen van Wanroij;
Tijd: 20:00 uur.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen via de mail wanroij@oovb.nl of telefonisch op 0485-452817.

Lees ook: Zakelijke eindejaarskeuzes voor melkveehouders? Bespreek ze met uw OOvB adviseur!

Lees ook: Fosfaatrechten en externe jongvee-opfok, feitelijk houderschap sterk bepalend

Cor van den Broek

Werkzaam sinds 2015 bij vestiging Wanroij

Plaats een reactie

Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief