OOvB Tips

Realtime inzicht en slim boekhouden

Woensdag 10 januari 2018

Of u zelf wilt boeken of niet, inzicht in de financiële administratie van uw bedrijf is een must! Overal en op elk moment uw boekhouding voeren of inzien, het kan allemaal. Of u nu zelf de boekhouding voert of dit doet in samenwerking met uw accountant.

Wij kunnen u hierin diverse functionaliteiten aanbieden, zodat ook u klaar bent voor de toekomst. De functionaliteiten die wij aanbieden zijn verwerkt in een aantal (vernieuwde) applicaties die u meer inzicht geven en het boekhouden nog gemakkelijker maar vooral efficiënter maakt.

Unit4 Online
Online boekhouden waarbij u uw bankrekening koppelt aan uw online administratie. Voordeel hiervan is dat de administratie dagelijks up-to-date zal zijn en handmatig invoeren is verleden tijd. Daarnaast zal dit u een actueel overzicht opleveren van uw financiële positie en inzicht geven in de openstaande posten.

Unit4 Management Monitor
Een handige online applicatie die u actueel inzicht geeft in onder andere omzet, bruto- en nettowinst, inkopen, kosten, debiteuren, crediteuren en bankgegevens.

Unit4 Basecone
Eenvoudig facturen aanleveren en verwerken via een online applicatie, Unit4 Basecone helpt u hierbij. Het aanleveren van facturen kan via email, de app of via de applicatie zelf. Gebruiksgemak staat hierbij voorop!

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact op met een van onze adviseurs of mail ons.

 

Bron: Unidis

Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief