Nieuws

Nieuws & Actualiteiten


Connect Accountants in Heesch gaat samen met OOvB adviseurs en accountants in Nistelrode

Donderdag 02 juli 2015

OOvB adviseurs en accountants in Nistelrode en Connect Accountants & Adviseurs in Heesch hebben besloten in 2016 hun activiteiten samen te voegen. Vanaf 1 januari 2016 zal OOvB adviseurs en accountants ook daadwerkelijk verhuizen naar de kantoorlocatie van Connect Accountants & Adviseurs in Heesch (De la Sallestraat 8). De nieuwe combinatie bestaat uit 25 professionals die hun kennis van accountancy, fiscaliteit en juridische zaken met enthousiasme zullen inzetten voor alle klanten van de twee accountantskantoren.

Vanaf 1 januari 2016 zullen wij onze krachten bundelen met Connect Accountants & Adviseurs in Heesch. Een ontwikkeling waarover we erg enthousiast zijn. Graag geven wij u inzicht in de overwegingen die ons tot dit besluit hebben gebracht.

Over Connect Accountants & Adviseurs.
Connect kent een lange historie en is reeds in de zestiger jaren opgericht. Inmiddels is het bescheiden kantoor van toen uitgegroeid tot een professioneel accountants- en advieskantoor met drie partners; Alwin van den Hurk, Rob Siroen en oprichter Gerrit van Wanrooij. Vanuit de vestiging in Heesch zijn 11 professionals dagelijks actief om vele ondernemers bij te staan.

Waarom gekozen voor een samengaan?
In ons vakgebied worden we blijvend geconfronteerd met toenemende regels en eisen. Die hebben te maken met automatisering, professionaliteit, deskundigheid, onafhankelijkheid en integriteit. Zaken die we vooral aanmoedigen. Toch stelt dit stevige eisen aan ieder accountantskantoor. Op het gebied van automatiserings- en werkprocessen, maar ook op het gebied van kennis, deskundigheid en scholing van medewerkers. De investeringen die hiermee gemoeid zijn, zijn aanzienlijk. Bij Connect heeft men zich de vraag gesteld of dit op eigen houtje waargemaakt kan worden? Het antwoord daarop was dat de krachten beter gebundeld kunnen worden.

Waarom OOvB en Connect?
Connect heeft in het recente verleden een aantal jaren deel uitgemaakt van een accountantsorganisatie. Dit heeft destijds niet de beoogde samenwerkingsvoordelen opgeleverd. Bovendien bleken de karakters van de betrokken partijen teveel verschillend te zijn. Met deze ervaring in het achterhoofd zijn intensieve gesprekken gevoerd en is de conclusie getrokken dat de karakters en cultuur van OOvB en Connect uitstekend bij elkaar passen. De nieuwe combinatie zal bestaan uit 25 professionals. Daarmee ontstaat niet alleen het grootste advies- en accountantskantoor in Bernheze maar naar onze overtuiging ook de beste ‘adviseur en accountant’ die een ondernemer zich kan wensen.

Wat merkt u aan het samengaan van Connect met OOvB?
Heesch wordt de nieuwe locatie!
De naam van de nieuwe combinatie wordt OOvB adviseurs en accountants. Tot zover verandert er niets! Echter, wat betreft locatie vindt er wel een verandering plaats. Alle medewerkers van OOvB Nistelrode verhuizen namelijk per 2016 naar de huidige vestiging van Connect in Heesch. Deze keuze is vooral praktisch en heeft te maken met een aflopend huurcontract in Nistelrode. Bovendien geeft het ons tijd om goed na te denken over een definitieve locatie op termijn.

Wij zijn er van overtuigd dat we u, en alle andere klanten van OOvB Nistelrode, dezelfde service kunnen blijven bieden vanuit de gekozen locatie in Heesch.

Vragen?
Hoewel we onze overwegingen zo helder mogelijk hebben uitgelegd kunt u natuurlijk altijd terecht voor vragen bij uw vaste aanspreekpunt.

< Terug

Meest recente berichten

Extern salderen weer mogelijk na vervallen PAS

Donderdag 13 juni 2019 (Agrarisch)
De Raad van State oordeelde op 29 mei jl. dat het Programma Aanpak Stikstof (PAS) ongeschikt is als instrument om vergunningen te verlenen op grond van de Wet natuurbescherming. Als gevolg van die uitspraak ... Lees verder >

Boete vanwege niet voldoen aan mestverwerkingsplicht

Donderdag 13 juni 2019 (Agrarisch)
Bedrijven met een fosfaatoverschot moeten voldoen aan de mestverwerkingsplicht. Hierop gelden een aantal uitzonderingen. Een uitzondering is dat het gehele fosfaatoverschot geheel en rechtstreeks, blijkens e... Lees verder >

Afroming overdracht fosfaatrechten per 13 juni naar 20%

Woensdag 12 juni 2019 (Agrarisch)
Het afromingspercentage bij de overdracht van fosfaatrechten wordt per 13 juni 2019 tijdelijk verhoogd naar 20%. De wetswijziging daartoe is op 12 juni gepubliceerd in het Staatsblad. Doel van de verhoging i... Lees verder >

Flightdag - Golf Club The Duke

Vrijdag 07 juni 2019 (OOvB Nieuws)

Afgelopen woensdag 5 juni heeft onze flightdag op golf Club The Duke plaatsgevonden. Deze dag organiseerden we samen met IVS installatietechniek. Beiden hebben relaties uitgenodigd en zo kwamen we op een ... Lees verder >

Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief