Nieuws

Nieuws & Actualiteiten


Connect Accountants in Heesch gaat samen met OOvB adviseurs en accountants in Nistelrode

Donderdag 02 juli 2015

OOvB adviseurs en accountants in Nistelrode en Connect Accountants & Adviseurs in Heesch hebben besloten in 2016 hun activiteiten samen te voegen. Vanaf 1 januari 2016 zal OOvB adviseurs en accountants ook daadwerkelijk verhuizen naar de kantoorlocatie van Connect Accountants & Adviseurs in Heesch (De la Sallestraat 8). De nieuwe combinatie bestaat uit 25 professionals die hun kennis van accountancy, fiscaliteit en juridische zaken met enthousiasme zullen inzetten voor alle klanten van de twee accountantskantoren.

Vanaf 1 januari 2016 zullen wij onze krachten bundelen met Connect Accountants & Adviseurs in Heesch. Een ontwikkeling waarover we erg enthousiast zijn. Graag geven wij u inzicht in de overwegingen die ons tot dit besluit hebben gebracht.

Over Connect Accountants & Adviseurs.
Connect kent een lange historie en is reeds in de zestiger jaren opgericht. Inmiddels is het bescheiden kantoor van toen uitgegroeid tot een professioneel accountants- en advieskantoor met drie partners; Alwin van den Hurk, Rob Siroen en oprichter Gerrit van Wanrooij. Vanuit de vestiging in Heesch zijn 11 professionals dagelijks actief om vele ondernemers bij te staan.

Waarom gekozen voor een samengaan?
In ons vakgebied worden we blijvend geconfronteerd met toenemende regels en eisen. Die hebben te maken met automatisering, professionaliteit, deskundigheid, onafhankelijkheid en integriteit. Zaken die we vooral aanmoedigen. Toch stelt dit stevige eisen aan ieder accountantskantoor. Op het gebied van automatiserings- en werkprocessen, maar ook op het gebied van kennis, deskundigheid en scholing van medewerkers. De investeringen die hiermee gemoeid zijn, zijn aanzienlijk. Bij Connect heeft men zich de vraag gesteld of dit op eigen houtje waargemaakt kan worden? Het antwoord daarop was dat de krachten beter gebundeld kunnen worden.

Waarom OOvB en Connect?
Connect heeft in het recente verleden een aantal jaren deel uitgemaakt van een accountantsorganisatie. Dit heeft destijds niet de beoogde samenwerkingsvoordelen opgeleverd. Bovendien bleken de karakters van de betrokken partijen teveel verschillend te zijn. Met deze ervaring in het achterhoofd zijn intensieve gesprekken gevoerd en is de conclusie getrokken dat de karakters en cultuur van OOvB en Connect uitstekend bij elkaar passen. De nieuwe combinatie zal bestaan uit 25 professionals. Daarmee ontstaat niet alleen het grootste advies- en accountantskantoor in Bernheze maar naar onze overtuiging ook de beste ‘adviseur en accountant’ die een ondernemer zich kan wensen.

Wat merkt u aan het samengaan van Connect met OOvB?
Heesch wordt de nieuwe locatie!
De naam van de nieuwe combinatie wordt OOvB adviseurs en accountants. Tot zover verandert er niets! Echter, wat betreft locatie vindt er wel een verandering plaats. Alle medewerkers van OOvB Nistelrode verhuizen namelijk per 2016 naar de huidige vestiging van Connect in Heesch. Deze keuze is vooral praktisch en heeft te maken met een aflopend huurcontract in Nistelrode. Bovendien geeft het ons tijd om goed na te denken over een definitieve locatie op termijn.

Wij zijn er van overtuigd dat we u, en alle andere klanten van OOvB Nistelrode, dezelfde service kunnen blijven bieden vanuit de gekozen locatie in Heesch.

Vragen?
Hoewel we onze overwegingen zo helder mogelijk hebben uitgelegd kunt u natuurlijk altijd terecht voor vragen bij uw vaste aanspreekpunt.

< Terug

Meest recente berichten

Inschrijving handelsregister correct?

Donderdag 18 april 2019 (Agrarisch)
In de praktijk komt het regelmatig voor dat de inschrij­ving van een bedrijf in het handelsregister bij de Ka­mer van Koophandel niet (meer) geheel juist is. Een juiste inschrijving is onder meer van... Lees verder >

Ook bij tegengestelde belangen bij pachter en verpachters draait het om de euro’s!

Donderdag 18 april 2019 (Agrarisch)

De laatste weken is het opvallend hoe vaak nieuws voorbij komt over pacht van agrarische gronden. Daarbij gaat het bijna altijd over tegenstrijdige belangen, waarbij het uiteindelijk in de kern om de... Lees verder >

Wat is het weerstandsvermogen van uw bouwbedrijf?

Donderdag 18 april 2019 (Ondernemersnieuws)

De Nederlands bouwnijverheid heeft een sterke periode achter de rug en de economische vooruitzichten zijn gunstig, zo verwachten ondernemers in de bouw. Zo wordt een gemiddelde omzetgroei voor 2019 voorzi... Lees verder >

Branchesignalering Horeca en btw: top 5 aandachtspunten 2019

Donderdag 18 april 2019 (Ondernemersnieuws)

De btw-regels voor de horeca wijzigen regelmatig en leveren onduidelijkheden op. Er gaat nogal eens iets fout bij de verrekening, facturatie of vooraftrek van de btw. De Belastingdienst is er extra alert ... Lees verder >

Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief