Nieuws

Nieuws & Actualiteiten


De zoektocht naar nieuwe medewerkers?

Donderdag 18 januari 2018

Wij horen van vele klanten dat het niet meevalt om nieuwe medewerkers te vinden. Een teken dat het zakelijk klimaat een zonnige periode kent. Een ‘luxe’ probleem, zei onlangs een ondernemer. Toch is het iets waarmee u als ondernemer niet al te lichtzinnig dient om te gaan. Want zonder de juiste medewerkers is het simpelweg onmogelijk om te profiteren van de groeikansen die er zijn.

Dat betekent meer dan het bieden van een goed salaris. Ook de werkomstandigheden en de bedrijfscultuur zijn bepalend of medewerkers tevreden zijn en graag bij u werken. Het geeft ook nieuwe verantwoordelijkheden aan uw rol als werkgever. Want wat zoeken nieuwe medewerkers in een baan? TNS NIPO deed er een onderzoek naar en kwam met de volgende aandachtspunten.

Werkplezier. Respect van collega’s. Zinvolle contacten. Een prettige bedrijfscultuur.

< Terug

Meest recente berichten

Afwijzing betalingsrechten o.b.v. N-code percelen wordt niet herzien

Donderdag 18 juli 2019 (Agrarisch)
Percelen met een bepaald natuurbeheertype werden in het stelsel van betalingsrechten aanvankelijk uitgesloten voor de toekenning en uitbetaling van betalingsrechten. In juli 2017 oordeelde het College van Be... Lees verder >

Duurzaam investeren, de belastingdienst betaalt mee!

Donderdag 18 juli 2019 (Ondernemersnieuws)

Wanneer u als horecaondernemer uw bedrijf wilt verduurzamen is het mogelijk gebruik te maken van een aantal fiscale faciliteiten. Wat u dit kan opleveren en waar u aan moet denken?

Lees verder >

Handelsspanningen voorbode voor verdere renteverlaging

Donderdag 18 juli 2019 (Ondernemersnieuws)

Met de toenemende gevolgen van de handels’oorlog’ tussen China en de VS en de verlaging van de industriële productie, laten economen hun zorgen de vrije loop.

Lees verder >

Domeinnaamfraude? Let op!

Donderdag 18 juli 2019 (Ondernemersnieuws)

Het zou zomaar kunnen dat je een telefoontje krijgt (of email) met het verzoek een domeinnaam te registreren van je bedrijf. Dit omdat een andere partij belangstelling heeft getoond in dezelfde domeinnaam... Lees verder >

Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief