Nieuws

Nieuws & Actualiteiten


Flightdag - Golf Club The Duke

Vrijdag 07 juni 2019

Afgelopen woensdag 5 juni heeft onze flightdag op golf Club The Duke plaatsgevonden. Deze dag organiseerden we samen met IVS installatietechniek. Beiden hebben relaties uitgenodigd en zo kwamen we op een mooi aantal van 55 golfers aanwezig op deze dag!

Helaas begon de dag nat en regenachtig, maar precies op het moment dat de golfers de baan ingingen was het droog. En gelukkig is dat de rest van de dag zo gebleven!

Na 9 holes werd op het terras genoten van een heerlijke lunch om vervolgens de laatste 9 holes te spelen.

Aan het einde van de dag werden de gasten nog voorzien van een lekker 4-gangen Live Cooking Dinner en werden de winnaars bekend gemaakt.

Zo gingen Anita Koelman (Ottevanger Milling Engineers) en Theodor Abels (An-Sgairp) er vandoor met de prijs voor de Longest en Jos Crooijmans had de Neary op hole 7 geslagen.

De beste flight van de dag bestond uit Riemer Posthumus (De Heus Voeders BV), Jan van Deelen, Erik Jansen (Jansen-van Maasacker VOF) en Theo Smits (J.H. Smits & Zonen BV)

Wij kijken terug op een zeer geslaagde en gezellige dag!

 

 


Test
Test
Test
Test

Test
Test
Test
Test

Test
Test
Test
Test

Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test
< Terug

Meest recente berichten

Afwijzing betalingsrechten o.b.v. N-code percelen wordt niet herzien

Donderdag 18 juli 2019 (Agrarisch)
Percelen met een bepaald natuurbeheertype werden in het stelsel van betalingsrechten aanvankelijk uitgesloten voor de toekenning en uitbetaling van betalingsrechten. In juli 2017 oordeelde het College van Be... Lees verder >

Duurzaam investeren, de belastingdienst betaalt mee!

Donderdag 18 juli 2019 (Ondernemersnieuws)

Wanneer u als horecaondernemer uw bedrijf wilt verduurzamen is het mogelijk gebruik te maken van een aantal fiscale faciliteiten. Wat u dit kan opleveren en waar u aan moet denken?

Lees verder >

Handelsspanningen voorbode voor verdere renteverlaging

Donderdag 18 juli 2019 (Ondernemersnieuws)

Met de toenemende gevolgen van de handels’oorlog’ tussen China en de VS en de verlaging van de industriële productie, laten economen hun zorgen de vrije loop.

Lees verder >

Domeinnaamfraude? Let op!

Donderdag 18 juli 2019 (Ondernemersnieuws)

Het zou zomaar kunnen dat je een telefoontje krijgt (of email) met het verzoek een domeinnaam te registreren van je bedrijf. Dit omdat een andere partij belangstelling heeft getoond in dezelfde domeinnaam... Lees verder >

Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief