Nieuws

Nieuws & Actualiteiten


Geld afscheidsreceptie gedoneerd aan Vrienden van het Maasziekenhuis

Donderdag 17 maart 2016

Harrie van Boekel, tot voor kort vennoot bij OOvB adviseurs en accountants, heeft de opbrengst van zijn afscheidsreceptie geschonken aan Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis. Hij overhandigde vorige week zelf de cheque met daarop een bedrag van maar liefst € 5.000 aan Henny Swinkels, voorzitter van de stichting.

Het bedrag is bijeengebracht doordat Van Boekel de gasten op zijn afscheidsreceptie eind vorig jaar de suggestie had gedaan om – in plaats van de gebruikelijke cadeaus - een bijdrage te doneren voor de Vrienden van het Maasziekenhuis. Uiteindelijk leverde dit een mooi bedrag op.

“Ik heb goed nagedacht over welk doel ik zou willen ondersteunen met het geld dat ik zou ontvangen van de bezoekers van mijn afscheidsreceptie. Door de maatschappelijke betrokkenheid van Stichting Vrienden van het Maasziekenhuis in het werkgebied van OOvB adviseurs en accountants was de keuze voor een bestemming van de opbrengst gemakkelijkgemaakt”, aldus Harrie van Boekel.

Henny Swinkels: “We zijn erg blij met deze fantastische bijdrage. We zullen in samenspraak met het ziekenhuis de bijdrage een goede bestemming geven zodat we kunnen bijdragen aan een nog leefbaarder, aangenamer, sfeervoller en aantrekkelijker Maasziekenhuis, voor zowel patiënten als hun dierbaren”.

Steeds meer mensen vragen bij hun feest, jubileum, afscheidsreceptie, etc. in plaats van cadeaus een financiële bijdrage die kan worden geschonken aan een goed doel. Doneren aan een goed doel kan fiscale voorbeelden bieden. Wilt u hier meer over weten? Natuurlijk helpt OOvB u graag na te gaan welke fiscale voordelen uw donatie kan opleveren.

< Terug

Meest recente berichten

Gunstige regeling scholier mogelijkheid om tijdelijk extra personeel aan te trekken

Dinsdag 18 juni 2019 (Ondernemersnieuws)

De uitslagen van de eindexamens zijn binnen. Scholieren willen nu graag geld verdienen met een bijbaantje. Wist u dat u voor scholieren en studenten met een vakantiebaan de zogenaamde scholieren- en stude... Lees verder >

Door schaarste trekken werkgevers de portemonnee

Dinsdag 18 juni 2019 (Ondernemersnieuws)

Vier op de vijf werkgevers (79%) ondervinden problemen bij het werven van personeel door de krappe arbeidsmarkt. In 2017 had 70% van de werkgevers problemen met het vervullen van vacatures.

Lees verder >

Mobiliteitsalliantie doet voorstellen voor beter bereikbaar Nederland

Dinsdag 18 juni 2019 (Ondernemersnieuws)

De capaciteit van het Nederlandse wegennet en openbaar vervoer is onvoldoende om de stijgende vraag naar mobiliteit op te vangen. Om te voorkomen dat Nederland in de komende jaren vastloopt, moet de mobil... Lees verder >

Branchesignalering duurzame horeca: "belangrijke ontwikkelingen en praktische tips"

Dinsdag 18 juni 2019 (Ondernemersnieuws)

Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen de horeca. De ervaring van de leden van de Branche-expertgroep Horeca binnen onze netwerkorganisatie SRA, is dat veel banken alleen tot financiering bereid zijn... Lees verder >

Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief