Nieuws

Nieuws & Actualiteiten


Goede voornemens?

Donderdag 21 januari 2016

Zo, de aftrap van 2016 zit er weer op. Voor ons begon dit jaar met de samenvoeging van OOvB en Connect Accountants en de verhuizing van Nistelrode naar Heesch. Een ontwikkeling waar we erg enthousiast over zijn. Dit alles onder ons motto voor 2016: Samen beter worden.

Voor veel ondernemers betekent een nieuw jaar dat er weer nieuwe doelen gesteld zijn. De één wat ambitieuzer dan de ander. Wij van OOvB wensen u in ieder geval het allerbeste om van het komende jaar een succes te maken. Zakelijk, maar vooral ook in uw privésituatie.

 

OOvB helpt u met het bepalen en behalen van uw bedrijfsdoelen.

Natuurlijk weet u dat u op OOvB kunt vertrouwen als het gaat om uw financieel-administratieve zaken, belastingvraagstukken en de begeleiding bij financiering. Toch willen wij u graag ook nog een wijzen op onze experts op het gebied van bedrijfsadvisering. Vragen met betrekking tot investeringen, groei, overnames? U vindt bij de OOvB expert een luisterend en deskundig oor.

 

Bedrijfs- en benchmarkscan. Iets voor u?

OOvB beschikt over vele kerncijfers. Ook van de branche waarin u actief bent. Dus, wanneer u wilt weten hoe u het als ondernemer doet ten opzichte van anderen in uw branche? Ook dan is een gesprek met één van de bedrijfsadviseurs van OOvB raadzaam. Een mailtje of telefoontje naar uw vaste aanspreekpunt is voldoende.

< Terug

Meest recente berichten

Gunstige regeling scholier mogelijkheid om tijdelijk extra personeel aan te trekken

Dinsdag 18 juni 2019 (Ondernemersnieuws)

De uitslagen van de eindexamens zijn binnen. Scholieren willen nu graag geld verdienen met een bijbaantje. Wist u dat u voor scholieren en studenten met een vakantiebaan de zogenaamde scholieren- en stude... Lees verder >

Door schaarste trekken werkgevers de portemonnee

Dinsdag 18 juni 2019 (Ondernemersnieuws)

Vier op de vijf werkgevers (79%) ondervinden problemen bij het werven van personeel door de krappe arbeidsmarkt. In 2017 had 70% van de werkgevers problemen met het vervullen van vacatures.

Lees verder >

Mobiliteitsalliantie doet voorstellen voor beter bereikbaar Nederland

Dinsdag 18 juni 2019 (Ondernemersnieuws)

De capaciteit van het Nederlandse wegennet en openbaar vervoer is onvoldoende om de stijgende vraag naar mobiliteit op te vangen. Om te voorkomen dat Nederland in de komende jaren vastloopt, moet de mobil... Lees verder >

Branchesignalering duurzame horeca: "belangrijke ontwikkelingen en praktische tips"

Dinsdag 18 juni 2019 (Ondernemersnieuws)

Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen de horeca. De ervaring van de leden van de Branche-expertgroep Horeca binnen onze netwerkorganisatie SRA, is dat veel banken alleen tot financiering bereid zijn... Lees verder >

Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief