Nieuws

Nieuws & Actualiteiten


Nominatie "Nationale Business Succes Award" voor onze relatie De Greeff Caravan-Recreatie

Dinsdag 15 september 2015

Met gepaste trots laten wij u weten dat onze relatie De Greeff Caravan-Recreatie genomineerd is voor de Nationale Business Succes Award. De Greeff Caravan-Recreatie behoort al meer dan 35 jaar tot onze cliëntenkring.

De Greeff Caravan-Recreatie presenteert zich als de absolute specialist in een bijzondere sector, die van de caravans. De Greeff biedt een breed assortiment aan caravans van hoge kwaliteit. Men profileert zich als een betrouwbare, creatieve partner voor haar klanten, die met hen meedenkt en probeert een caravan te vinden die in alle opzichten zo goed mogelijk bij de wensen van de klant past. Met de grote kennis en ervaring die De Greeff inmiddels heeft opgedaan, weet zij elke klant optimaal te adviseren, hetgeen blijkt uit de grote klanttevredenheid. De Nominatiecommissie is van mening dat De Greeff op basis van die gronden uitgeroepen tot winnaar/vertegenwoordiger in de Caravan branche, en tevens in aanmerking komt voor de Nationale Business Succes Award.

De Greeff Caravan-Recreatie is door de commissie tevens genomineerd als kanshebben voor "Beste in Retail / Consumergoods - Beste in Kleinbedrijf".

Wij van OOvB adviseurs en accountants feliciteren De Greeff Caravan-Recreatie met dit behaalde succes. Uiteraard zullen wij de tv uitzending "De Succesfactor" welke op 27 september a.s. op RTL 7 te zien is gaan bekijken.

 

< Terug

Meest recente berichten

Gunstige regeling scholier mogelijkheid om tijdelijk extra personeel aan te trekken

Dinsdag 18 juni 2019 (Ondernemersnieuws)

De uitslagen van de eindexamens zijn binnen. Scholieren willen nu graag geld verdienen met een bijbaantje. Wist u dat u voor scholieren en studenten met een vakantiebaan de zogenaamde scholieren- en stude... Lees verder >

Door schaarste trekken werkgevers de portemonnee

Dinsdag 18 juni 2019 (Ondernemersnieuws)

Vier op de vijf werkgevers (79%) ondervinden problemen bij het werven van personeel door de krappe arbeidsmarkt. In 2017 had 70% van de werkgevers problemen met het vervullen van vacatures.

Lees verder >

Mobiliteitsalliantie doet voorstellen voor beter bereikbaar Nederland

Dinsdag 18 juni 2019 (Ondernemersnieuws)

De capaciteit van het Nederlandse wegennet en openbaar vervoer is onvoldoende om de stijgende vraag naar mobiliteit op te vangen. Om te voorkomen dat Nederland in de komende jaren vastloopt, moet de mobil... Lees verder >

Branchesignalering duurzame horeca: "belangrijke ontwikkelingen en praktische tips"

Dinsdag 18 juni 2019 (Ondernemersnieuws)

Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen de horeca. De ervaring van de leden van de Branche-expertgroep Horeca binnen onze netwerkorganisatie SRA, is dat veel banken alleen tot financiering bereid zijn... Lees verder >

Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief