Nieuws

Nieuws & Actualiteiten


OOvB Ondernemerssessie "Kansen. Veranderingen. Ambitie. Waar sta jij over 5 jaar?"

Woensdag 15 mei 2019

Of het nu gaat om internationale thema’s als de gevolgen van de Brexit, de oplopende spanningen tussen China en Amerika, zaken als de toenemende macht van online platforms of de effecten van het klimaatakkoord, de tijd dat je als MKB ondernemer je schouders kon ophalen en doorgaan, is voorbij. Maatschappelijke en economische veranderingen hebben namelijk ook een stevige impact op kleinere bedrijven. Maar, misschien nog wel meer dan alle ontwikkelingen, gaat het om jou als ondernemer. Wat zijn jouw doelen en plannen? Hoe blijf je aantrekkelijk voor klanten, én voor medewerkers? Hoe zorg jij ervoor dat jouw ambitie wordt gerealiseerd?

Tijdens deze OOvB Ondernemerssessie gaan we in op de strategische uitdagingen waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Uitgaande van de kansen en mogelijkheden in de markt én van je eigen ondernemersambitie. Dit doen wij samen met twee bijzondere ondernemers die hun ambitie en plan van aanpak op enthousiaste wijze met ons willen delen.

Charles Veerkamp – Roompot Vakantiepark Schaijk 

Charles is een jonge ondernemer. Hij heeft het familievakantiepark van zijn ouders omgetoverd tot een modern vakantiepark waarbij de traditionele caravan plaats heeft gemaakt voor een eigentijdse vakantiewoning.

Marijntje van Benthum – Van Eigen Deeg 

Na een universitaire studie Letteren en een baan in de online marketing, besloot Marijntje te kiezen voor een passie die ze als bakkersdochter van huis uit heeft meegekregen; het opzetten van een ambachtelijke koekjesbakkerij. Nu liggen haar producten bij Jumbo Supermarkten.

Deelname is gratis, aanmelden verplicht maar heel eenvoudig via onze website.

Tip! Om 19.00 uur kunt u deelnemen aan een rondleiding door het splinternieuwe vakantiepark. Wilt u van deze unieke mogelijkheid gebruikmaken? Geef het bij uw inschrijving direct even aan ons door zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Heel graag tot dan!

 

< Terug

Meest recente berichten

Afwijzing betalingsrechten o.b.v. N-code percelen wordt niet herzien

Donderdag 18 juli 2019 (Agrarisch)
Percelen met een bepaald natuurbeheertype werden in het stelsel van betalingsrechten aanvankelijk uitgesloten voor de toekenning en uitbetaling van betalingsrechten. In juli 2017 oordeelde het College van Be... Lees verder >

Duurzaam investeren, de belastingdienst betaalt mee!

Donderdag 18 juli 2019 (Ondernemersnieuws)

Wanneer u als horecaondernemer uw bedrijf wilt verduurzamen is het mogelijk gebruik te maken van een aantal fiscale faciliteiten. Wat u dit kan opleveren en waar u aan moet denken?

Lees verder >

Handelsspanningen voorbode voor verdere renteverlaging

Donderdag 18 juli 2019 (Ondernemersnieuws)

Met de toenemende gevolgen van de handels’oorlog’ tussen China en de VS en de verlaging van de industriële productie, laten economen hun zorgen de vrije loop.

Lees verder >

Domeinnaamfraude? Let op!

Donderdag 18 juli 2019 (Ondernemersnieuws)

Het zou zomaar kunnen dat je een telefoontje krijgt (of email) met het verzoek een domeinnaam te registreren van je bedrijf. Dit omdat een andere partij belangstelling heeft getoond in dezelfde domeinnaam... Lees verder >

Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief