Nieuws

Nieuws & Actualiteiten


OOvB Ondernemerssessie "Kansen. Veranderingen. Ambitie. Waar sta jij over 5 jaar?"

Woensdag 15 mei 2019

Of het nu gaat om internationale thema’s als de gevolgen van de Brexit, de oplopende spanningen tussen China en Amerika, zaken als de toenemende macht van online platforms of de effecten van het klimaatakkoord, de tijd dat je als MKB ondernemer je schouders kon ophalen en doorgaan, is voorbij. Maatschappelijke en economische veranderingen hebben namelijk ook een stevige impact op kleinere bedrijven. Maar, misschien nog wel meer dan alle ontwikkelingen, gaat het om jou als ondernemer. Wat zijn jouw doelen en plannen? Hoe blijf je aantrekkelijk voor klanten, én voor medewerkers? Hoe zorg jij ervoor dat jouw ambitie wordt gerealiseerd?

Tijdens deze OOvB Ondernemerssessie gaan we in op de strategische uitdagingen waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Uitgaande van de kansen en mogelijkheden in de markt én van je eigen ondernemersambitie. Dit doen wij samen met twee bijzondere ondernemers die hun ambitie en plan van aanpak op enthousiaste wijze met ons willen delen.

Charles Veerkamp – Roompot Vakantiepark Schaijk 

Charles is een jonge ondernemer. Hij heeft het familievakantiepark van zijn ouders omgetoverd tot een modern vakantiepark waarbij de traditionele caravan plaats heeft gemaakt voor een eigentijdse vakantiewoning.

Marijntje van Benthum – Van Eigen Deeg 

Na een universitaire studie Letteren en een baan in de online marketing, besloot Marijntje te kiezen voor een passie die ze als bakkersdochter van huis uit heeft meegekregen; het opzetten van een ambachtelijke koekjesbakkerij. Nu liggen haar producten bij Jumbo Supermarkten.

Deelname is gratis, aanmelden verplicht maar heel eenvoudig via onze website.

Tip! Om 19.00 uur kunt u deelnemen aan een rondleiding door het splinternieuwe vakantiepark. Wilt u van deze unieke mogelijkheid gebruikmaken? Geef het bij uw inschrijving direct even aan ons door zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Heel graag tot dan!

 

< Terug

Meest recente berichten

Isoleren woning? Vanaf 2 september 2019 subsidie mogelijk!

Vrijdag 13 september 2019 (Ondernemersnieuws)

Bent u eigenaar en tevens bewoner van een woning en wilt u deze isoleren, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een nieuwe subsidieregeling. Deze subsidie, de subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH),... Lees verder >

De gespannen arbeidsmarkt, ook in de horeca!

Vrijdag 13 september 2019 (Ondernemersnieuws)

In het 2e kwartaal 2019 is de vraag naar personeel verder toegenomen. Uit onderzoek is gebleken dat per 100 werklozen 93 vacatures openstaan, over het 1e kwartaal was dit nog 88 vacatures per honderd werk... Lees verder >

Bent u al voorbereid op de Wet arbeidsmarkt in balans?

Vrijdag 13 september 2019 (Ondernemersnieuws)

Op 1 januari 2020 treedt de Wet arbeidsmarkt in balans in werking. Bent u al voorbereid? In deze bijdrage treft u enkele onderwerpen aan waar u rekening mee moet gaan houden.

Lees verder >

Vanggewas na maïs op zand- en lössgrond

Donderdag 12 september 2019 (Agrarisch)
Op zand- en lössgrond is het verplicht na de teelt van maïs een vanggewas te telen. Er zijn de volgende mogelijkheden om aan deze verplichting te voldoen: onderzaai van gras kort na het zaaien van ... Lees verder >
Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief