Nieuws

Nieuws & Actualiteiten


OOvB Ondernemerssessie “Waar sta jij over 5 jaar” druk bezocht

Dinsdag 18 juni 2019

Roompot vakantiepark Schaijk is deze keer de gastlocatie voor de OOvB Ondernemerssessie “Waar sta jij over 5 jaar”. Een thema dat aanspreekt én een locatie die aanspreekt zou je kunnen zeggen. Want meer dan 50 ondernemers en relaties kijken hun ogen uit bij de kennismakende rondleiding op het gloednieuwe vakantiepark van Charles Veerkamp met prachtige vakantiewoningen. De ondernemerssessie zelf vindt plaats in het nieuwe familierestaurant Charlie, waarin een compleet klimpark is opgebouwd.

Jeroen van Boekel, vennoot en fiscalist van OOvB adviseurs en accountants, trapt af met een korte inleiding over de uitdagingen die je als ondernemers op je ‘groeipad’ zult ervaren. Hij benoemt de noodzaak voor het maken van een plan en vraagt om aandacht te houden voor de groeifases van een bedrijf en het leiderschap dat daarvoor nodig is. OOvB adviseurs en accountants heeft er een whitepaper voor ontwikkeld. (Deze is hier te downloaden).

Het woord is daarna aan Charles Veerkamp. Hij vertelt op openhartige wijze hoe hij 7 jaar geleden, als 21 jarige jongen, voor de grote uitdaging kwam staan om leiding te geven aan een vakantiepark, toen zijn vader werd getroffen door een herseninfarct. Aan de hand van zijn eigen 3 punten plan (inzicht, overzicht en actie) heeft hij een park dat gedateerd en verloederd was, omgetoverd tot een modern en onderscheidend park, met een succesvolle exploitatie. Zijn ervaringen en tips? Durf te vragen. Omring je met goede adviseurs en blijf geloven in je doelen, ook als het stevig tegenzit. Dat je daarvoor een flinke dosis passie en overtuiging nodig hebt, is wel essentieel, zo verklapt hij het geïnteresseerde publiek.

Na Charles is het podium aan Marijntje van Benthum. Marijntje, is een bakkersdochter, studeerde letteren in Utrecht, vond een baan als online marketeer in de Randstad, en besloot na enkele jaren terug te keren naar haar Brabantse geboortegrond in Haps om aan haar droom te gaan werken; het ontwikkelen en produceren van koekjes. Gezonde koekjes, met biologische grondstoffen en een duurzame composteerbare verpakking. Ze vertelt de toehoorders over de ontwikkeling van de eerste smaken, maar ook over haar zoektocht naar haar missie. Over het ‘waarom’. Dankzij haar volhardendheid en het uitdragen van haar verhaal, is zij erin geslaagd om winkelketen Jumbo te overtuigen om haar koekjes ‘Van eigen deeg’, op te nemen in het assortiment.

Tijdens de informele afsluitende netwerkborrel worden nog tal van vragen gesteld en ervaringen uitgewisseld door de aanwezige ondernemers. Het is een inspirerende avond.

Leuk detail:
Speciaal voor deze avond hebben Marijntje en Charles de handen ineengeslagen en hebben samen een “no-waste-koekje” geproduceerd. Van het broodrestafval van de afgelopen 2 weken van restaurant Charlie heeft Marijntje overheerlijke koekjes gebakken. Compleet verpakt in geheel composteerbare zakjes gaat er niets verloren en kan iedereen geheel “verantwoord genieten” van een Koekje van Eigen Deeg. Alle gasten van deze ondernemersavond kregen een mooi gevulde goodiebag mee met daarin o.a. deze bijzondere koekjes, een tegoedbon voor het restaurant en onze whitepaper om alles nog eens rustig na te lezen.


Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test

Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test
< Terug

Meest recente berichten

Afwijzing betalingsrechten o.b.v. N-code percelen wordt niet herzien

Donderdag 18 juli 2019 (Agrarisch)
Percelen met een bepaald natuurbeheertype werden in het stelsel van betalingsrechten aanvankelijk uitgesloten voor de toekenning en uitbetaling van betalingsrechten. In juli 2017 oordeelde het College van Be... Lees verder >

Duurzaam investeren, de belastingdienst betaalt mee!

Donderdag 18 juli 2019 (Ondernemersnieuws)

Wanneer u als horecaondernemer uw bedrijf wilt verduurzamen is het mogelijk gebruik te maken van een aantal fiscale faciliteiten. Wat u dit kan opleveren en waar u aan moet denken?

Lees verder >

Handelsspanningen voorbode voor verdere renteverlaging

Donderdag 18 juli 2019 (Ondernemersnieuws)

Met de toenemende gevolgen van de handels’oorlog’ tussen China en de VS en de verlaging van de industriële productie, laten economen hun zorgen de vrije loop.

Lees verder >

Domeinnaamfraude? Let op!

Donderdag 18 juli 2019 (Ondernemersnieuws)

Het zou zomaar kunnen dat je een telefoontje krijgt (of email) met het verzoek een domeinnaam te registreren van je bedrijf. Dit omdat een andere partij belangstelling heeft getoond in dezelfde domeinnaam... Lees verder >

Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief