Nieuws

Nieuws & Actualiteiten


OOvB Ondernemerssessie “Waar sta jij over 5 jaar” druk bezocht

Dinsdag 18 juni 2019

Roompot vakantiepark Schaijk is deze keer de gastlocatie voor de OOvB Ondernemerssessie “Waar sta jij over 5 jaar”. Een thema dat aanspreekt én een locatie die aanspreekt zou je kunnen zeggen. Want meer dan 50 ondernemers en relaties kijken hun ogen uit bij de kennismakende rondleiding op het gloednieuwe vakantiepark van Charles Veerkamp met prachtige vakantiewoningen. De ondernemerssessie zelf vindt plaats in het nieuwe familierestaurant Charlie, waarin een compleet klimpark is opgebouwd.

Jeroen van Boekel, vennoot en fiscalist van OOvB adviseurs en accountants, trapt af met een korte inleiding over de uitdagingen die je als ondernemers op je ‘groeipad’ zult ervaren. Hij benoemt de noodzaak voor het maken van een plan en vraagt om aandacht te houden voor de groeifases van een bedrijf en het leiderschap dat daarvoor nodig is. OOvB adviseurs en accountants heeft er een whitepaper voor ontwikkeld. (Deze is hier te downloaden).

Het woord is daarna aan Charles Veerkamp. Hij vertelt op openhartige wijze hoe hij 7 jaar geleden, als 21 jarige jongen, voor de grote uitdaging kwam staan om leiding te geven aan een vakantiepark, toen zijn vader werd getroffen door een herseninfarct. Aan de hand van zijn eigen 3 punten plan (inzicht, overzicht en actie) heeft hij een park dat gedateerd en verloederd was, omgetoverd tot een modern en onderscheidend park, met een succesvolle exploitatie. Zijn ervaringen en tips? Durf te vragen. Omring je met goede adviseurs en blijf geloven in je doelen, ook als het stevig tegenzit. Dat je daarvoor een flinke dosis passie en overtuiging nodig hebt, is wel essentieel, zo verklapt hij het geïnteresseerde publiek.

Na Charles is het podium aan Marijntje van Benthum. Marijntje, is een bakkersdochter, studeerde letteren in Utrecht, vond een baan als online marketeer in de Randstad, en besloot na enkele jaren terug te keren naar haar Brabantse geboortegrond in Haps om aan haar droom te gaan werken; het ontwikkelen en produceren van koekjes. Gezonde koekjes, met biologische grondstoffen en een duurzame composteerbare verpakking. Ze vertelt de toehoorders over de ontwikkeling van de eerste smaken, maar ook over haar zoektocht naar haar missie. Over het ‘waarom’. Dankzij haar volhardendheid en het uitdragen van haar verhaal, is zij erin geslaagd om winkelketen Jumbo te overtuigen om haar koekjes ‘Van eigen deeg’, op te nemen in het assortiment.

Tijdens de informele afsluitende netwerkborrel worden nog tal van vragen gesteld en ervaringen uitgewisseld door de aanwezige ondernemers. Het is een inspirerende avond.

Leuk detail:
Speciaal voor deze avond hebben Marijntje en Charles de handen ineengeslagen en hebben samen een “no-waste-koekje” geproduceerd. Van het broodrestafval van de afgelopen 2 weken van restaurant Charlie heeft Marijntje overheerlijke koekjes gebakken. Compleet verpakt in geheel composteerbare zakjes gaat er niets verloren en kan iedereen geheel “verantwoord genieten” van een Koekje van Eigen Deeg. Alle gasten van deze ondernemersavond kregen een mooi gevulde goodiebag mee met daarin o.a. deze bijzondere koekjes, een tegoedbon voor het restaurant en onze whitepaper om alles nog eens rustig na te lezen.


Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test

Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test
Test
< Terug

Meest recente berichten

Digitale waarschuwing voor plannen in omgeving

Donderdag 19 september 2019 (Agrarisch)
Plannen in de omgeving kunnen een grote invloed hebben op het bedrijf. Het is daarom zaak hiervan tijdig op de hoogte te zijn om zo nodig bezwaar te kunnen maken.Op de website www.overheid.nl kan men zich in... Lees verder >

Nieuwe versie rekenmodel verlening Nb-vergunningen

Donderdag 19 september 2019 (Agrarisch)
Op 29 mei oordeelde de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State dat het Programma Aanpak Stikstof (PAS) niet gebruikt mocht worden om toestemmingen te verlenen op basis van de Wet natuurbescherming... Lees verder >

Prinsjesdag 2019

Donderdag 19 september 2019 (OOvB Nieuws)

Het was weer indrukwekkend. De glazen koets, tot in de puntjes gepoetst. De koningin in stemmig paars. De koning, met baard. En de kamerleden, lichtjes zenuwachtig, waarbij nog steeds de hoedjes letterlij... Lees verder >

NZa: Zorgverzekeraars moeten duidleijk zijn over omzetplafond en gelijke polissen

Dinsdag 17 september 2019 (Ondernemersnieuws)

Zorgverzekeraars moeten voortaan per zorgaanbieder op hun website aangeven of zij een omzetplafond hebben afgesproken. Ook moeten zij op hun website bekend maken als het omzetplafond bij een zorgaanbieder... Lees verder >

Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief