Nieuws

Nieuws & Actualiteiten


OOvB organiseert interactieve ondernemersbijeenkomst

Vrijdag 27 november 2015

Bij het ondernemen staat u dagelijks voor beslismomenten, de één belangrijker dan de ander.

Tijdens een interactieve ondernemersbijeenkomst nemen wij u graag mee met de fiscale en juridische aandachtspunten en actualiteiten bij de volgende belangrijke beslismomenten:

  • Inschakelen van personeel en ZZP’ers: Hoe kan ik het beste inspelen op de nieuwste regels rondom het arbeidsrecht en het inhuren van ZZP’ers omdat het risico verschoven gaat worden naar de opdrachtgever (door het verdwijnen van de VAR)?
  • Huur of koop van een bedrijfspand: De valkuilen en aandachtspunten bij het kopen of huren van een bedrijfspand of het oprichten van een nieuw filiaal.
  • Het kiezen van een rechtsvorm: Is de B.V. fiscaal en juridisch de best passende ondernemingsvorm of zijn er aantrekkelijkere variant(en)?
  • De verkoop van uw onderneming: Hoe kan ik tijdig en goed voorsorteren op een toekomstige overdracht van mijn onderneming?

Bij al deze belangrijke beslismomenten spelen de actualiteit, wijzigingen in wetgeving en ook belangrijke uitspraken van (al dan niet fiscale) rechters een belangrijke rol om de beste keuzes te kunnen maken.

De bijeenkomst heeft een open en informele setting, waarbij uw input, ervaringen en vragen zeer gewaardeerd worden. De organisatie is in handen van Ron van Bree (partner en belastingadviseur), Erik Verkuijlen (belastingadviseur) en Sebastiaan Geene (jurist).

Deze inspirerende avond is gepland op woensdag 9 december 2015, vanaf 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur), bij Grand Café ’t Raadhuis, Dorpsstraat 10 te Wanroij. Deelname is kosteloos en voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Wilt u deelnemen? Graag ontvangen wij uw aanmelding uiterlijk 4 december a.s. via het e-mailadres: wanroij@oovb.nl.

Mocht u nog wat meer willen weten over OOvB adviseurs en accountants, neem dan eens een kijkje op onze website www.oovb.nl.

< Terug

Meest recente berichten

Inschrijving handelsregister correct?

Donderdag 18 april 2019 (Agrarisch)
In de praktijk komt het regelmatig voor dat de inschrij­ving van een bedrijf in het handelsregister bij de Ka­mer van Koophandel niet (meer) geheel juist is. Een juiste inschrijving is onder meer van... Lees verder >

Ook bij tegengestelde belangen bij pachter en verpachters draait het om de euro’s!

Donderdag 18 april 2019 (Agrarisch)

De laatste weken is het opvallend hoe vaak nieuws voorbij komt over pacht van agrarische gronden. Daarbij gaat het bijna altijd over tegenstrijdige belangen, waarbij het uiteindelijk in de kern om de... Lees verder >

Wat is het weerstandsvermogen van uw bouwbedrijf?

Donderdag 18 april 2019 (Ondernemersnieuws)

De Nederlands bouwnijverheid heeft een sterke periode achter de rug en de economische vooruitzichten zijn gunstig, zo verwachten ondernemers in de bouw. Zo wordt een gemiddelde omzetgroei voor 2019 voorzi... Lees verder >

Branchesignalering Horeca en btw: top 5 aandachtspunten 2019

Donderdag 18 april 2019 (Ondernemersnieuws)

De btw-regels voor de horeca wijzigen regelmatig en leveren onduidelijkheden op. Er gaat nogal eens iets fout bij de verrekening, facturatie of vooraftrek van de btw. De Belastingdienst is er extra alert ... Lees verder >

Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief