Nieuws

Nieuws & Actualiteiten


OOvB organiseert interactieve ondernemersbijeenkomst

Vrijdag 27 november 2015

Bij het ondernemen staat u dagelijks voor beslismomenten, de één belangrijker dan de ander.

Tijdens een interactieve ondernemersbijeenkomst nemen wij u graag mee met de fiscale en juridische aandachtspunten en actualiteiten bij de volgende belangrijke beslismomenten:

  • Inschakelen van personeel en ZZP’ers: Hoe kan ik het beste inspelen op de nieuwste regels rondom het arbeidsrecht en het inhuren van ZZP’ers omdat het risico verschoven gaat worden naar de opdrachtgever (door het verdwijnen van de VAR)?
  • Huur of koop van een bedrijfspand: De valkuilen en aandachtspunten bij het kopen of huren van een bedrijfspand of het oprichten van een nieuw filiaal.
  • Het kiezen van een rechtsvorm: Is de B.V. fiscaal en juridisch de best passende ondernemingsvorm of zijn er aantrekkelijkere variant(en)?
  • De verkoop van uw onderneming: Hoe kan ik tijdig en goed voorsorteren op een toekomstige overdracht van mijn onderneming?

Bij al deze belangrijke beslismomenten spelen de actualiteit, wijzigingen in wetgeving en ook belangrijke uitspraken van (al dan niet fiscale) rechters een belangrijke rol om de beste keuzes te kunnen maken.

De bijeenkomst heeft een open en informele setting, waarbij uw input, ervaringen en vragen zeer gewaardeerd worden. De organisatie is in handen van Ron van Bree (partner en belastingadviseur), Erik Verkuijlen (belastingadviseur) en Sebastiaan Geene (jurist).

Deze inspirerende avond is gepland op woensdag 9 december 2015, vanaf 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur), bij Grand Café ’t Raadhuis, Dorpsstraat 10 te Wanroij. Deelname is kosteloos en voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Wilt u deelnemen? Graag ontvangen wij uw aanmelding uiterlijk 4 december a.s. via het e-mailadres: wanroij@oovb.nl.

Mocht u nog wat meer willen weten over OOvB adviseurs en accountants, neem dan eens een kijkje op onze website www.oovb.nl.

< Terug

Meest recente berichten

Extern salderen weer mogelijk na vervallen PAS

Donderdag 13 juni 2019 (Agrarisch)
De Raad van State oordeelde op 29 mei jl. dat het Programma Aanpak Stikstof (PAS) ongeschikt is als instrument om vergunningen te verlenen op grond van de Wet natuurbescherming. Als gevolg van die uitspraak ... Lees verder >

Boete vanwege niet voldoen aan mestverwerkingsplicht

Donderdag 13 juni 2019 (Agrarisch)
Bedrijven met een fosfaatoverschot moeten voldoen aan de mestverwerkingsplicht. Hierop gelden een aantal uitzonderingen. Een uitzondering is dat het gehele fosfaatoverschot geheel en rechtstreeks, blijkens e... Lees verder >

Afroming overdracht fosfaatrechten per 13 juni naar 20%

Woensdag 12 juni 2019 (Agrarisch)
Het afromingspercentage bij de overdracht van fosfaatrechten wordt per 13 juni 2019 tijdelijk verhoogd naar 20%. De wetswijziging daartoe is op 12 juni gepubliceerd in het Staatsblad. Doel van de verhoging i... Lees verder >

Flightdag - Golf Club The Duke

Vrijdag 07 juni 2019 (OOvB Nieuws)

Afgelopen woensdag 5 juni heeft onze flightdag op golf Club The Duke plaatsgevonden. Deze dag organiseerden we samen met IVS installatietechniek. Beiden hebben relaties uitgenodigd en zo kwamen we op een ... Lees verder >

Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief