Nieuws

Nieuws & Actualiteiten


Ouderwets reclame maken werkt nog steeds

Woensdag 20 februari 2019

Als je als ondernemer niet zo goed weet hoe je sociale media – zoals Facebook, LinkedIn, Instagram – moet gebruiken, dan lijken uw dagen geteld. Tenminste, zo lijkt het als we alle internetbureaus dienen te geloven. Toch is de waarheid niet zo eenzijdig. Uit een recent onderzoek blijkt namelijk dat de positieve effecten van offline marketing niet te onderschatten zijn.

Graag delen we met u enkele voordelen van ‘ouderwetse’ offline reclame.

  • Vertrouwen stijgt sneller door reclame in massamedia.
    Als vele consumenten uw bedrijfsnaam tegelijkertijd voorbij zien komen (bijvoorbeeld in de vorm van een krantenadvertentie), dan geeft dat een impuls aan het vertrouwen. Het is net zoiets als dat een vol stadion ineens allemaal uw naam scanderen, dat heeft veel meer impact dan dat 1 iemand (zoals dat gebeurt via social media) uw naam roept. 
  • Een ouderwetse brief met postzegel valt op en krijgt aandacht.
    Vandaag de dag val je op als je extra moeite doet door een ouderwetse brief in envelop toe te sturen. De kans dat de ontvanger de brief opent is groter dan bij een email. 
  • Er gaat niets boven persoonlijke aandacht.
  • Het is mooi als een klant naar uw winkel of bedrijf toekomt. U kunt dan alle aandacht geven die nodig is. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om wat vaker een vertegenwoordiger in te zetten. Want er gaat weinig boven persoonlijke aandacht, waarbij het natuurlijk wel helpt als uw vertegenwoordiger ook weet wat de behoeften zijn van uw klanten.
< Terug

Meest recente berichten

Rechter maakt boete vanwege te hoge vangschade vleeskuikens ongedaan

Donderdag 20 juni 2019 (Agrarisch)
Bij het vangen van pluimvee hanteert de NVWA sinds jaren de zogenaamde 2%-norm. Dit betekent dat bij maximaal 2% van de dieren vang- en laadschade mag optreden. Dit percentage is geen wettelijke norm, maar e... Lees verder >

Rijsporen vormen geen niet-subsidiabel onverhard pad

Donderdag 20 juni 2019 (Agrarisch)
Een landbouwer stelde beroep in tegen de vastgestelde oppervlakte subsidiabele landbouwgrond naar aanleiding van de door hem ingediende Gecombineerde opgave. RVO.nl had onder meer bij een graslandperceel een... Lees verder >

Gunstige regeling scholier mogelijkheid om tijdelijk extra personeel aan te trekken

Dinsdag 18 juni 2019 (Ondernemersnieuws)

De uitslagen van de eindexamens zijn binnen. Scholieren willen nu graag geld verdienen met een bijbaantje. Wist u dat u voor scholieren en studenten met een vakantiebaan de zogenaamde scholieren- en stude... Lees verder >

Door schaarste trekken werkgevers de portemonnee

Dinsdag 18 juni 2019 (Ondernemersnieuws)

Vier op de vijf werkgevers (79%) ondervinden problemen bij het werven van personeel door de krappe arbeidsmarkt. In 2017 had 70% van de werkgevers problemen met het vervullen van vacatures.

Lees verder >
Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief