Nieuws

Nieuws & Actualiteiten


Subsidie beveiliging agrarisch bedrijf

Dinsdag 02 juni 2015


Landbouwers worden steeds vaker geconfronteerd met inbraken, diefstal en ander ongewenst bezoek op hun bedrijf. Het ministerie van Veiligheid en Justitie heeft daarom een subsidieregeling ingesteld om agrarische ondernemers (SBI-code 0.1.1 t/m 0.1.5) te stimuleren om te investeren in de beveiliging van hun bedrijf. Daarbij moet gedacht worden aan maatregelen als voertuigbewaking, hang- en sluitwerk, een pinautomaat en opritverklikkers.

Beveiligingsscan
Om voor de subsidie in aanmerking te komen moet er eerst een gratis scan uitgevoerd worden door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Op basis van de beveiligingsmaatregelen die genoemd worden in het CCV-rapport kunnen beveiligingsproducten met subsidie aangeschaft worden bij de geselecteerde leveranciers.

Subsidie
Subsidie is alleen mogelijk op de in het CCV-rapport beschreven beveiligingsmaatregelen. De subsidie bedraagt 50% van het factuurbedrag (excl. btw) en geldt zolang er budget beschikbaar is. Per beveiligingsmaatregel geldt een maximaal subsidiebedrag:


 

Beveiligingsmaatregel
 


Maximaal subsidiebedrag
in euro'sOpritverklikker (zonder camera)


500


Camere bij opritverklikker


750


Camerasysteem


600


Dieseltank alarm


600


Kluis


400


Hang- en sluitwerk


800


Track en Trace voertuigbeveiliging


600
De subsidie wordt binnen twee weken na de goedkeuring van de aanvraag uitgekeerd. LTO-leden krijgen daarnaast nog een ledenvoordeel op de diverse beveiligingsmaatregelen.

Aanmelden
Het aanmelden voor de scan is mogelijk via de website: www.ltoledenvoordeel.nl/beveiliging.

Ter informatie
Deze informatie is gebaseerd op informatie op de website www.ltoledenvoordeel.nl/beveiliging.

Bron:AgroPortaal.nu
Permalink: Subsidie beveiliging agrarisch bedrijf

< Terug

Meest recente berichten

Gunstige regeling scholier mogelijkheid om tijdelijk extra personeel aan te trekken

Dinsdag 18 juni 2019 (Ondernemersnieuws)

De uitslagen van de eindexamens zijn binnen. Scholieren willen nu graag geld verdienen met een bijbaantje. Wist u dat u voor scholieren en studenten met een vakantiebaan de zogenaamde scholieren- en stude... Lees verder >

Door schaarste trekken werkgevers de portemonnee

Dinsdag 18 juni 2019 (Ondernemersnieuws)

Vier op de vijf werkgevers (79%) ondervinden problemen bij het werven van personeel door de krappe arbeidsmarkt. In 2017 had 70% van de werkgevers problemen met het vervullen van vacatures.

Lees verder >

Mobiliteitsalliantie doet voorstellen voor beter bereikbaar Nederland

Dinsdag 18 juni 2019 (Ondernemersnieuws)

De capaciteit van het Nederlandse wegennet en openbaar vervoer is onvoldoende om de stijgende vraag naar mobiliteit op te vangen. Om te voorkomen dat Nederland in de komende jaren vastloopt, moet de mobil... Lees verder >

Branchesignalering duurzame horeca: "belangrijke ontwikkelingen en praktische tips"

Dinsdag 18 juni 2019 (Ondernemersnieuws)

Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen de horeca. De ervaring van de leden van de Branche-expertgroep Horeca binnen onze netwerkorganisatie SRA, is dat veel banken alleen tot financiering bereid zijn... Lees verder >

Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief