Nieuws

Nieuws & Actualiteiten


Terugkijken op een succesvol event van OOvB!

Donderdag 23 november 2017

Dinsdag 21 november was het dan eindelijk zover: De OOvB ondernemerssessie “Vrouw, Echtgenote, Moeder & Ondernemer?” waarin alle aandacht gericht was op het vrouwelijk ondernemerschap! In de prachtige conferentiezaal van The Duke in Nistelrode luisterden ruim 100 dames naar de inspirerende verhalen van regionaal bekende onderneemsters. 

Tijdens een tafelinterview ging interviewster Louise Zaal samen met 5 vrouwelijke onderneemsters in op ondernemersmotieven en doelen en hoe zij hun ondernemerschap combineren met een rol als vrouw, echtgenote en/of moeder. Onze tafelgasten: Lizzy Lamers - Green (De Bakkers Lamers), Mariëlle Heerkens (Heerkens Groente en Fruit), Sandra Malka – Van Uden (Roscobouw), Annelies Aarts (Medispa Annelies) en Rian van Schijndel (Bernheze Media). 

Daarnaast kwamen Mariëlle Hurkmans en Janita Hurkmans (Winnaars Bernhezer Ondernemersprijs 2017/2018!) vertellen over hun ondernemersavontuur met hun unieke garageconcept voor vrouwen “De Dames van Hurkmans”! 

Na het officiële programma was het nog gezellig naborrelen in The Lounge en uiteraard stond er bij vertrek voor iedereen een leuke goodiebag klaar!

< Terug

Meest recente berichten

Isoleren woning? Vanaf 2 september 2019 subsidie mogelijk!

Vrijdag 13 september 2019 (Ondernemersnieuws)

Bent u eigenaar en tevens bewoner van een woning en wilt u deze isoleren, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een nieuwe subsidieregeling. Deze subsidie, de subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH),... Lees verder >

De gespannen arbeidsmarkt, ook in de horeca!

Vrijdag 13 september 2019 (Ondernemersnieuws)

In het 2e kwartaal 2019 is de vraag naar personeel verder toegenomen. Uit onderzoek is gebleken dat per 100 werklozen 93 vacatures openstaan, over het 1e kwartaal was dit nog 88 vacatures per honderd werk... Lees verder >

Bent u al voorbereid op de Wet arbeidsmarkt in balans?

Vrijdag 13 september 2019 (Ondernemersnieuws)

Op 1 januari 2020 treedt de Wet arbeidsmarkt in balans in werking. Bent u al voorbereid? In deze bijdrage treft u enkele onderwerpen aan waar u rekening mee moet gaan houden.

Lees verder >

Vanggewas na maïs op zand- en lössgrond

Donderdag 12 september 2019 (Agrarisch)
Op zand- en lössgrond is het verplicht na de teelt van maïs een vanggewas te telen. Er zijn de volgende mogelijkheden om aan deze verplichting te voldoen: onderzaai van gras kort na het zaaien van ... Lees verder >
Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief