Nieuws

Nieuws & Actualiteiten


Terugkijken op een succesvol event van OOvB!

Donderdag 23 november 2017

Dinsdag 21 november was het dan eindelijk zover: De OOvB ondernemerssessie “Vrouw, Echtgenote, Moeder & Ondernemer?” waarin alle aandacht gericht was op het vrouwelijk ondernemerschap! In de prachtige conferentiezaal van The Duke in Nistelrode luisterden ruim 100 dames naar de inspirerende verhalen van regionaal bekende onderneemsters. 

Tijdens een tafelinterview ging interviewster Louise Zaal samen met 5 vrouwelijke onderneemsters in op ondernemersmotieven en doelen en hoe zij hun ondernemerschap combineren met een rol als vrouw, echtgenote en/of moeder. Onze tafelgasten: Lizzy Lamers - Green (De Bakkers Lamers), Mariëlle Heerkens (Heerkens Groente en Fruit), Sandra Malka – Van Uden (Roscobouw), Annelies Aarts (Medispa Annelies) en Rian van Schijndel (Bernheze Media). 

Daarnaast kwamen Mariëlle Hurkmans en Janita Hurkmans (Winnaars Bernhezer Ondernemersprijs 2017/2018!) vertellen over hun ondernemersavontuur met hun unieke garageconcept voor vrouwen “De Dames van Hurkmans”! 

Na het officiële programma was het nog gezellig naborrelen in The Lounge en uiteraard stond er bij vertrek voor iedereen een leuke goodiebag klaar!

< Terug

Meest recente berichten

Gunstige regeling scholier mogelijkheid om tijdelijk extra personeel aan te trekken

Dinsdag 18 juni 2019 (Ondernemersnieuws)

De uitslagen van de eindexamens zijn binnen. Scholieren willen nu graag geld verdienen met een bijbaantje. Wist u dat u voor scholieren en studenten met een vakantiebaan de zogenaamde scholieren- en stude... Lees verder >

Door schaarste trekken werkgevers de portemonnee

Dinsdag 18 juni 2019 (Ondernemersnieuws)

Vier op de vijf werkgevers (79%) ondervinden problemen bij het werven van personeel door de krappe arbeidsmarkt. In 2017 had 70% van de werkgevers problemen met het vervullen van vacatures.

Lees verder >

Mobiliteitsalliantie doet voorstellen voor beter bereikbaar Nederland

Dinsdag 18 juni 2019 (Ondernemersnieuws)

De capaciteit van het Nederlandse wegennet en openbaar vervoer is onvoldoende om de stijgende vraag naar mobiliteit op te vangen. Om te voorkomen dat Nederland in de komende jaren vastloopt, moet de mobil... Lees verder >

Branchesignalering duurzame horeca: "belangrijke ontwikkelingen en praktische tips"

Dinsdag 18 juni 2019 (Ondernemersnieuws)

Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen de horeca. De ervaring van de leden van de Branche-expertgroep Horeca binnen onze netwerkorganisatie SRA, is dat veel banken alleen tot financiering bereid zijn... Lees verder >

Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief