Nieuws

Nieuws & Actualiteiten


Weg van OOvB

Dinsdag 15 december 2015

Dit keer in de letterlijke zin. Harrie is (bijna) weg van OOvB. Zijn laatste werkdag zal zijn op 30 december a.s.

Vorige week stond in teken van het afscheid van ‘onze Harrie’. Op dinsdagavond werd hij verrast door zijn collega’s uit Cuijk en Boekel met een diner in zijn lievelingsrestaurant Vesters te Nijmegen. Het werd een gezellige avond met mooie momenten. Als afscheid kreeg Harrie een uniek herinneringsboek met anekdotes en persoonlijke afscheidswoorden van zijn directe collega’s, ex-collega’s en enkele klanten. Volgens Harrie een ‘prachtig boekwerk’.

Het officiële afscheid werd gehouden op donderdag 10 december in de Schouwburg Cuijk. Om 15.30 uur kwamen alle collega’s, vrienden en familie bijeen om samen te proosten op de vele OOvB-jaren die Harrie gekend heeft. Harrie en zijn vrouw Marga hebben mogen genieten van de fijne woorden van vennoot Ferdie Renkens, broer Huub van Boekel, zoon Jeroen van Boekel, voorzitter van de OR Anita van Amstel en collega Pim van Diepenbeek.

Hartverwarmend waren de woorden van Harrie zelf. Harrie is redelijk rationeel in vele dingen, maar in zijn speech kwam de emotie toch naar boven. Geroerd nam hij afscheid van OOvB en bedankte hij zijn collega’s, familie en vrienden. Een speciaal woordje richtte hij naar Marga, het werd stil in de zaal.

Vanaf 30 december blijft het stil in het kantoor van Harrie. We zullen Harrie missen; zijn analytisch vermogen, zijn inzicht, zijn humor en zijn collegialiteit. Nu mag Harrie samen met Marga gaan genieten van de vele wandelingen in de natuur.

< Terug

Meest recente berichten

Afwijzing betalingsrechten o.b.v. N-code percelen wordt niet herzien

Donderdag 18 juli 2019 (Agrarisch)
Percelen met een bepaald natuurbeheertype werden in het stelsel van betalingsrechten aanvankelijk uitgesloten voor de toekenning en uitbetaling van betalingsrechten. In juli 2017 oordeelde het College van Be... Lees verder >

Duurzaam investeren, de belastingdienst betaalt mee!

Donderdag 18 juli 2019 (Ondernemersnieuws)

Wanneer u als horecaondernemer uw bedrijf wilt verduurzamen is het mogelijk gebruik te maken van een aantal fiscale faciliteiten. Wat u dit kan opleveren en waar u aan moet denken?

Lees verder >

Handelsspanningen voorbode voor verdere renteverlaging

Donderdag 18 juli 2019 (Ondernemersnieuws)

Met de toenemende gevolgen van de handels’oorlog’ tussen China en de VS en de verlaging van de industriële productie, laten economen hun zorgen de vrije loop.

Lees verder >

Domeinnaamfraude? Let op!

Donderdag 18 juli 2019 (Ondernemersnieuws)

Het zou zomaar kunnen dat je een telefoontje krijgt (of email) met het verzoek een domeinnaam te registreren van je bedrijf. Dit omdat een andere partij belangstelling heeft getoond in dezelfde domeinnaam... Lees verder >

Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief