Volgende ronde VEKI maart 2024

Vanaf half maart 2024 kunnen ondernemers die zich bezig houden met duurzaamheid en klimaatneutraliteit weer een aanvraag indienen. De definitieve opening van de nieuwe aanvraagronde van de subsidieregeling Versnelde Klimaatinvesteringen in de Industrie moet echter nog gepubliceerd worden.

De regeling heeft als doel investeringen in zowel materiële als immateriële activa te ondersteunen. Hierbij ligt de focus op ondernemingen in de industrie die bijdragen aan het effectief verminderen van CO2-emissies in Nederland. Dit biedt ondernemers die actief bijdragen aan het kosteneffectief reduceren van CO2-emissies in Nederland een kans om financiering te verkrijgen voor hun duurzame investeringsprojecten.

In 2023 stond er ook vanaf medio maart tot begin januari 2024 een indieningsronde open. Bij sluiting was er nog het aanzienlijke bedrag van ongeveer € 107 miljoen beschikbaar.

Grijp in 2024 deze kans om je duurzame ambities te realiseren en een bijdrage te leveren aan een groenere toekomst voor Nederland. Houd de aankondigingen in de gaten en bereid je voor op de volgende ronde van de VEKI-regeling.

Heb je vragen over VEKI? Wil je meer informatie hierover? Vraag het je relatiebeheerder of kijk even op de site van Vindsubsidies. Daar vind je veel informatie over de VEKI en vele andere subsidies.

 

Bron: Vindsubsidies.nl