Blog

Blog

Onze Blogcategorieën:

Ik bezit een woning, jij de hypotheek

Donderdag 02 mei 2019

Wat hebben Acda en De Munnik en huwelijkse voorwaarden met elkaar te maken? Voor de fans van Acda en De Munnik is deze link snel gelegd. Onze fiscalist Cor van den Broek, werkzaam bij de vestiging Wanroij, legt in zijn blog uit waarom Acda en De Munnik voorbij kwam in zijn gedachten.

Meer weten of reageren
Cor van den Broek

Werkzaam sinds 2015 bij vestiging Wanroij

Laat uw spaargeld slim renderen, sluit een familiehypotheek!

Donderdag 11 april 2019

Wat kan ik doen met mijn (overtollig) spaargeld? Deze vraag krijgt fiscalist Rob Siroen, werkzaam bij de vestigingen Heesch en Cuijk, regelmatig te horen van relaties. In de wekelijkse blog van OOvB geeft hij het antwoord op deze vraag. 

Meer weten of reageren
Rob Siroen

Werkzaam sinds 2013 bij vestiging Cuijk en Heesch

Verhuizen, ook fiscaal-juridisch een heel avontuur!

Donderdag 07 februari 2019

Deze week is Wendy Sanders, fiscalist bij de vestiging Cuijk, in de digitale blogwereld gedoken om de wirwar (bij bijvoorbeeld een verhuizing) van de hypotheekrenteaftrek een beetje te ontcijferen.

Meer weten of reageren
Wendy Sanders

Werkzaam sinds 2006 bij de vestiging Cuijk

Restschuldregeling van hypotheken niet verlengd

Donderdag 24 augustus 2017

Jeroen van Boekel, werkzaam op de vestigingen Wijchen en Heesch, waarschuwt huiseigenaren. Staat uw koophuis "onder water"? Met andere woorden is uw hypotheekschuld hoger dan de waarde van uw woning op dit moment? Tot het eind van dit jaar kunt u bij verkoop nog gebruik maken van de restschuldregeling. Jeroen legt uit u de details uit in zijn blog.

Meer weten of reageren
Jeroen van Boekel

Vennoot

Zakelijke eindejaarskeuzes voor melkveehouders? Bespreek ze met uw OOvB adviseur

Vrijdag 28 oktober 2016

Het einde van het jaar is weer in zicht. Daarmee komen de zakelijke eindejaarskeuzes ook weer op tafel. OOvB denkt heel graag met u mee. Cor van den Broek, werkzaam in Wanroij, denkt alvast vooruit voor de melkveehouders.

Meer weten of reageren
Cor van den Broek

Werkzaam sinds 2015 bij vestiging Wanroij

Ongehuwd samenleven: al eens stilgestaan bij de gevolgen van een scheiding?

Donderdag 08 september 2016

Heeft u wel eens stilgestaan wat de gevolgen zijn bij een 'scheiding' van samenwonenden? Vrijdag 9 september is 'de dag van de scheiding'. Voor Ilona Vinke, werkzaam op ons kantoor in Heesch, een reden om in de digtiale pen te kruipen.

Meer weten of reageren
Ilona Vinke-Cobussen

Werkzaam sinds 2014 bij vestiging Heesch

Wat doe je met je spaargeld?

Donderdag 25 februari 2016

Pim van Diepenbeek, werkzaam op de vestiging in Cuijk, vraagt zich terecht af wat te doen met je (spaar)geld gezien de huidige rente. Lees in zijn blog wat de alternatieven zijn als je een hoger rendement wilt behalen dan de rente-inkomsten.

Meer weten of reageren
Pim van Diepenbeek

werkzaam sinds 2010 bij vestiging Cuijk

Nu oversluiten hypotheek kan u veel geld besparen

Woensdag 26 augustus 2015

Vanwege de extreem lage hypotheekrente op dit moment kan het zinvol zijn uw hypotheek eens goed tegen het licht te houden. Het kan voordelig zijn om uw hypotheek over te sluiten, ondanks de verschuldigde boeterente. Lees in de blog van onze fiscalist Erik Verkuijlen over de mogelijkheden.

Meer weten of reageren
Erik Verkuijlen
Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief