Blog

Blog

Onze Blogcategorieën:

Kruisbestuiving

Donderdag 07 december 2017

De laatste tijd wordt men regelmatig uitgedaagd om out-of-the-box te denken. Waar moet je dan beginnen? Misschien moet ik deze keer geen vaktechnisch verhaal vertellen, maar eens iets doen met onze klantenkennis. 

Binnen OOvB adviseurs en accountants hebben we een fantastisch klantenpakket opgebouwd. Als adviseur komen wij bij heel veel verschillende bedrijven en ook bij heel veel verschillende ondernemers over de vloer. Wij kunnen je in contact brengen met top-ICT’ers die apps of zelfs platforms ontwikkelen. Wellicht heb je een transportbedrijf, een loonwerker, een architect of een fotograaf nodig. We kunnen je in contact brengen met de beste advocaten uit de regio, of een goede notaris. Op het gebied van de zorg hebben we meerdere relaties, bijvoorbeeld in de tandheelkunde, orthodontie, osteopathie of chiropractie, maar ook een zorgboerderij of dierenartsen. Ook ik kan je naar de beste doe-het-zelf-winkel sturen, of naar een goede opticien. Ik kan je een ervaren bouwbedrijf aanraden, of een ZZP’er die bouw gerelateerde werkzaamheden uitvoert. Of ZZP’ers die secretarieel werk doen, of zorgtaken, of een kredietanalist, of eventueel een bosbouwer. Ik weet ook waar je betrouwbare (tweedehands)auto’s kunt kopen of je auto laten repareren. Of ben je op zoek naar hippe Italiaanse handtassen of zoiets moois? Waar koop je witgoed en krijg je ook nog eens de allerbeste service? 

Ik wil ook best een advies uitbrengen bij welk restaurant (al dan niet in onze regio) je heerlijk kunt lunchen of dineren. Of waar je terecht kunt voor een geheel verzorgd avondje uit in een theater. Wil je de volledige organisatie voor een (personeels)feest uit handen geven aan experts? Wil je crossen in een buggy? Ik kan je zelfs in contact brengen met een sportbond of een goede doelen instelling. Ik weet waar je een vlakke lichtkoepel kunt kopen, of de allerbeste matrassen. Ook voor het betimmeren van een boot of luxe jacht weten we de weg. Ik vertel je ook nog waar je onderweg zou kunnen tanken. Waar kun je overdag je hond onderbrengen als je moet werken? Ik weet het! Ik ken ook vele mede-adviseurs op allerlei vakgebieden. 

Eenieder is goed in zijn of haar specialisatie. 

Waarom zouden wij niet kenbaar maken wie en wat wij allemaal kennen? Wellicht kunnen we elkaar op deze manier helpen en zorgen we zodanig voor een mooie kruisbestuiving.

Pim van Diepenbeek

werkzaam sinds 2010 bij vestiging Cuijk

Plaats een reactie

Meld u aan voor de OOvB nieuwsbrief